Het Hart

Gepost op October 15, 2003 door

Cafe ‘t Hart is best leuk. (Zo, die zit! Nu is dit weblog nog gevreesder bij de Utrechtse horeca dan het al was!) Een jaar of wat geleden, toen ‘t Hart net was geopend in zijn huidige vorm, kwam ik er wel eens. Niet al te vaak, want het was er altijd stamp- en stampvol. Dat is het daar overigens al snel, want ‘t Hart (Voorstraat 10) is een tamelijk kleine tent.

Tegenwoordig is de bezoekersstroom in ‘t Hart enigszins genormaliseerd, bemerkte ik afgelopen maand toen ik er weder een paar keer mijn biertjes dronk. Wat gebleven is, zijn de leuke mevrouwen, met tieten aan en zo en wat daar allemaal nog meer bij komt kijken. Jawel, leuke mevrouwen, die zie je daar vele. En ze doen ook echt hun best om er leuk uit te zien: twee keer per week bodyshapen in de gym, nieuw bloesje aan, lekker geurtje op, bestudeerd-nonchalant hun string een halve centimeter boven hun GSUS-heupbroek uit laten koekeloeren… Allemaal voor mij natuurlijk. Voor mij. VOOR MIJ! RAAAAAAAAARGGGGGGH!

Ehrm, de Amsterdammers kosten er 1 uiro 80, er wordt meestal goede muziek gedraaid (beetje relaxte house, beetje LTJ Bukkake, beetje hip-hop) en je kunt er ook nog (dure) bammetjes eten. Op het kleine terras heb je een mooi uitzicht op zowel de Voorstraat als de Predikherenstraat. Alleen die barkrukken, he! Die zijn een beetje raar vormgegeven, als een soort kuipstoeltjes zonder ArenA eromheen maar wel op hoge poten, waardoor je niet echt aan de bar kunt hangen, want dan flikker je er vanaf. Van die stoeltjes dus.

Ja, cafe ‘t Hart is best leuk. Ik denk dat ik er maar eens even heen ga. Zit de vijf al in de klok?

Reacties (2)

 

  1. Olaf says:

    Hoe zou het eigenlijk met LTJ Bukkake zijn?

  2. Oxysept says:

    Schijnt dat-ie een advocatenkantoor is begonnen met Kruder & Dorfmeister…

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.