EKKO Electronation

Gepost op September 29, 2003 door

Electro is booming en als zelfs Ekko dat doorheeft zal het wel snel gedaan zijn met deze nieuwe hype. Tot die tijd genieten maar, is het devies. Afgelopen vrijdagnacht hield Electronation huis in Ekko.

Ik tolde nog wat na van een twaalfdaagse trip volgeplempt met Joegoslavische knuffels, Montenegrijnse loza, Servische rakija, discussies over Djindjic en Turks fruit maar je bent jong dus er wordt in het weekend wel het een en ander van je verwacht. In ieder geval door vriendin M. die een broertje dood had aan mijn moeheid.

Electronation heb ik eerder mogen ervaren tijdens 5 Days Off in de Melkweg en sindsdien ben ik fan. Vanavond ben ik dat weer. Helaas verschiet de dj (vermoedelijk Herr Arter) zijn kruit al vrij vroeg en kan mij daarna niet meer opzwepen (rowr!). De meeste chicks hebben erg hun best gedaan op de outfits waardoor ik er met mijn handtasje en zweetbandje om pols bijzonder underdressed uitzie.

Via de voorzaal (note: wist u dat ‘voorzaal’ het Sranangtongo is voor woonkamer?) loop ik naar het toilet waar dj Maze bezig is. Ik loop snel door.

Na een toiletbezoek (vullen ze het toiletpapier in Ekko ooit wel eens bij?) keer ik terug naar de dansvloer. Ik pers er nog wat moves uit maar dan houdt het toch echt op. Vanavond is het allemaal ‘wel aardig’ met hier en daar een vette opleving die van korte duur is.

Tegen een uur of half twee (ik mietje) trippel ik maar weder naar mijn auto (ik snob) en concludeer dat alles in Ekko matig is. Alles, zelfs zoiets vets als Electronation, krijgt automatisch een soort van schoolfeestsausje over zich heen. Dat is leuk als je zestien bent; nu heeft het iets triests. Zeker omdat zelfs de zestienjarige blowertjes hun heil ergens anders lijken te hebben gevonden.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.