MAOZ

Gepost op June 18, 2003 door

Toen ik nog in het Amsterdamse stadje A. werkte, wandelde ik tijdens de lunchpauze regelmatig even naar het Muntplein om bij de firma MAOZ een ovenheerlijk broodje falafel te halen. Nu is deze falafelkoning tot mijn grote vreugde dan eindelijk neergestreken in het Utrechtse stadje U. We hadden en hebben alhier natuurlijk wel de falafelkoning tegenover het Janskerkhof en de falafelkoning in een kraam op de Oude Gracht, maar dat zijn toch een beetje amateurs in vergelijking met de eredivisie-falafel van MAOZ.

Zojuist bezocht ik hun eerste Utrechtse vestiging in de Mariastraat (tegenover Uitspanning Boslust). Voor 3 uiro 50 het standaard bammetje genomen. De saladebar was superschoon en gevuld met een grote hoeveelheid mysterieuze salades en sauzen. Helaas is het broodje altijd weer te klein om alle salades erop te kunnen kwakken, maar goed, zo is het leven. Toch geprobeerd natuurlijk, en dit leverde een eclectische mix van smaken op. Lekker hoor. (En nog gezond ook, zou mijn oude moeder zeggen.)

Ambiance: 6

Smaak: 8

Bediening: 7

Prijs/kwaliteit: 7

Reacties (2)

 

  1. Anonymous says:

    Die Maoz zit er niet meer, of wel? Ik heb ben keer de Mariastraat op en neer gelopen… Geen Maoz te bekennen!

  2. Anonymous says:

    nee die is weg

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.