Het Hoogt

Gepost op May 26, 2003 door

Achterstallige post! Dat ik belandde vorige week maandag zomaar bij ‘t Hoogt. Daar kun je niet alleen films koeken en over kunst praten met zwaargesubsidieerde intellectuelen onder het genot van een paar flessen rode wijn, maar ook eten.

Dus. Voorafgaand aan de film 24h party people met twee gabbers getafeld. Op mijn menu stond een witvis (niet te verwarren met een Spinvis) met notenrijst, een interessante collectie groenten en ook nog een eiertapenade on the side. Ik verwachtte een standaard eetcafe-stylee, maar mijn verwachtingen werden overtroffen. Alles was bijzonder smakelijk, inclusief de mevrouwen achter de bar. Mijn disgenoot T. had van tevoren advies gevraagd aan de kok (tip!) dus die riep de hele avond lyrisch dat zijn gerechten ‘de ish’ en ‘de tori’ waren.

Na afloop van de film nog gezellie met de kok gebabbeld over de geneugten van zelfgemaakte mayonaise. Om half twee en na de nodige biertjes en whiskeys werden we de zaak uitgebonjourd. Weder een hoop uiro’s achtergelaten.

Gemeente: Kan het eten in ‘t Hoogt vanaf nu ook gesubsidieerd worden?

Ambiance: 8

Smaak: 8

Bediening: 7.5

Prijs/kwaliteit: 6

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.