Lot’s (nieuwe kaart)

Gepost op January 24, 2005 door

Het was alweer een aantal maanden geleden dat ik bij Lot’s had gegeten. Met de goede ervaringen van toen in mijn achterhoofd, ging ik afgelopen zaterdag samen met L4e enthousiast een tweede poging wagen.

Bij binnenkomst bleek dat de formule was aangepast: geen drie gangen meer voor 20 euro, maar in plaats daarvan een meer uitgebreide kaart met als extra een sam-samgedeelte. In het sam-samgedeelte krijg je halve hoofdgerechtjes voor 6,50 euro, zodat je van verschillende gerechten kunt proeven. Deze formule is reeds succesvol ingevoerd bij Proeverij Goos en 030 en nu volgt ook Lot’s.

We besloten gelijk te sam-sammen en bestelden ieder twee sam-sam hoofdgerechten. De keuze was echter beperkt, want hoewel het nog maar tegen half negen liep, was de pasta reeds op. Dus kreeg L4e frietjes bij haar gamba’s en schakelde ik over op zeewolf. De keukenbrigade werkte hard door: het eten stond binnen een kwartier op tafel.

Over het eten waren we het snel eens: de vleesgerechten waren erg lekker, maar de visjes smaakten bij ons allebei vooral naar water. Gelukkig is de bediening en de sfeer nog steeds prima.

Voor de afsluitende koffie zijn we aan de bar gaan zitten. Tot groot genoegen van L4e bleken ze bij Lot’s Cuarenta y Tres te schenken, zo’n lekker zoet likeurtje uit Spanje. Aan de bar kun je rustig zitten, zonder dat je wordt weggekeken door het personeel. Dus nog maar een koffie met lekkers besteld, en een paar biertjes. Rond een uurtje of elf verlieten we tevreden het pand. We gaan er maar vanuit dat de vis de volgende keer wel goed is.

Ambiance: 7

Smaak: 7

Bediening: 7,5

Prijs/kwaliteit: 7,5

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.