Het Pandje

Gepost op January 20, 2004 door

Dinsdagavond na 03:00 en toch nog trek in bier? De standaarddrinklokalen zijn dan veelal gesloten. Behalve natuurlijk ‘t Pandje aan de Nobelstraat.

In de reeks gelijksoortige studentencafes aan de Nobelstraat springt ‘t Pandje er alleen maar een beetje uit doordat het zulke gunstige en soepele openingstijden hanteert. Je moet er wel een beetje van houden om op een doordeweekse dag tot 05:00 jezelf vol te laten lopen. Maar als dat je ding is dan kan dat in ‘t Pandje.

Voor de rest is ‘t Pandje zo standaard als een kroeg maar kan zijn. Bruine muren, houten stoelen, Heineken, Wieckse Witte en Palm van de tap en een dikke barman achter de bar. Het publiek wordt in de loop van de avond (ochtend?) zeer variabel. Vooral veel horeca-personeel zoekt graag dit cafe op na de sluiting van hun eigen toko. Verder vind je er een verdwaalde taxi-chaufeur, kaartende slapelozen en halfslapende studenten.

Verder valt er niet veel te zeggen anders dan dat als cafe Het Hart, De Bastaard etc. etc. dicht gaan, je nog prima kan afpilsen in ‘t Pandje.

Openingstijden: 9

Ambiance: 7

Vriendelijkheid barman: 7

Bediening: Geen

Prijs/kwaliteit: standaardprijzen voor standaard bier

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.