De Tafel Van 18

Gepost op December 8, 2003 door

Gisteren, na afloop van een rondje frisse-neushalen in het Wilhelminapark (wat kun je beter doen op een zondagmiddag), liepen we langs De Tafel Van 18 aan de Burgemeester Reigerstraat. Het interieur ziet eruit als een combinatie van een GTST-decor en een marsepeintaart. Wel geinig, maar het doet pijn aan je ogen als je brak bent en is ook niet echt praktisch. Dit wegens de nogal kleine tafeltjes en stoeltjes die veel te dicht tegen elkaar aan staan.

Er was precies 1 meisje in de bediening, en toen we uiteindelijk na tien minuten werden geholpen bleek dat we eigenlijk geen ‘eten’ konden bestellen omdat ‘het zondag was’ en ze in haar eentje moest werken. Dat werd alleen nergens anders duidelijk gemaakt, maar op de website staat de zondag inderdaad niet eens als geopend-dag erbij. Anyway, dan maar geen broodje met pittige kip of wrap, maar twee soepjes. De soepjes werden na een tijdje opgediend, het was inderdaad niet helemaal handig om in je eentje daar te gaan staan. Niks mis met de soep, lekker maar wel een heel klein broodje erbij. De prijzen waren ook niet echt el-cheapo, maar goed, ook weer niet belachelijk duur.

Volgens mij weet De Tafel Van 18 niet echt of het nou een taartenwinkel of een lunchroom wil zijn, beide is het in ieder geval niet. Ik zeg: blijf lekker taartjes bakken en haal die lunchgerechten gewoon weer van de kaart. Dat is beter voor iedereen. O ja, vervelende kleine kinderen die aandacht trekken, daar houden we op zondag ook niet van!

Ambiance: 6,5
Smaak: 6,5
Bediening: 5,5
Prijs/kwaliteit: 6

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.