Il Mulino

Gepost op July 12, 2003 door

Geen nagerecht genomen bij Boslust, want ik wilde de dames laten proeven van het ambachtelijke ijs van Il Mulino. Ik heb acht jaar lang op nog geen 50 meter afstand gewoond van Il Mulino en ik merkte dat ik er nog steeds trots op was. Er zijn altijd dagelijkse specialiteiten, wist ik mij nog te herinneren, zoals appeltaartijs, tompoesijs, dropijs en natuurlijk de standaardijssmaken.

Toen we aankwamen was het nog steeds druk. Da’s een goed teken. Ik besloot drie bolletjes te nemen: sinaschocochips, malaga en amaretto. Topcombinatie, vooral de amaretto was superlekker (met echte stukjes bitterkoekjes!). De dames hadden beiden een bolletje citroen en verder een bolletje brasil (een van de dagspecials met een combi van exotische vruchten en kokos) en ook een bolletje sinaschocochips. De dames waren minder te spreken dan ik over het ijs, want vooral de citroen was op zijn zachtst gezegd erg zuur!

Ambiance: 7
Smaak: 8
Bediening: 8
Prijs/kwaliteit: 8

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.