Caramba

Gepost op July 23, 2003 door

Caramba! Ik moet Caramba nog recenseren! Caramba is een Mexicaans restaurant aan de Oude Gracht 74, ergens in de buurt van platenzaak Metro.

We belandden er vrijdagavond met zeven man. Het was zeer fraai weder, bijna Mexicaans zelfs, dus werden we door de bediening naar het terras aan de gracht gedirigeerd. Helaas stond onze tafel helemaal aan het eind van het terras en had het personeel niet bijster veel oog voor ons met als gevolg dat we de rest van de avond de grootste moeite en de ingewikkeldste dansjes moesten doen om hun aandacht te trekken.

Mijn fajitas met kip viel qua smaak in de categorie ‘wel aardig’: niet bijzonder, maar zeker ook niet slecht. Erbij kreeg ik een bakje zure room (Remment: ‘Gadverdamme! Deze room is zuur!’) en een bakje met onbestemde groene meuk, die waarschijnlijk guacamole moest voorstellen.

Aan de reacties van mijn disgenoten te horen rekenden ook zij hun gerechten tot de categorie ‘wel aardig’. Het enige gerecht dat deze categorie leek te overstijgen was het voorgerecht van Zero; een vissoep waarvan alleen al de geur die mijn neusgaten binnenwaaide bijzonder lekker was.

Naast de matige bediening was ook de prijs een minpunt: 15 uiro voor een hoofdgerecht. Volgens mij at ik dezelfde fajitas een paar jaar geleden in Caramba voor 15 gulden. Nu ja, gelukkig kwam er aan het eind van de avond een gezellige knuffelpoes onder een brug vandaan die bij mijn stoel ging staan purren – dat is ook wat waard. Onderwerp voor in het reactieforum: In welk restaurant is het eten lekkerder, Popocatepetl of Caramba?

Ambiance: 7,5

Smaak: 7

Bediening: 5

Prijs/kwaliteit: 5

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.