Toque Toque

Gepost op June 24, 2003 door

Een paar jaar geleden heb ik al eens in de Toque Toque gegeten. Toen vond ik het een gezellige tent met goed eten, alleen de bediening was nogal traag. Inmiddels is de hele tent verbouwd en gemoderniseerd, wat het gezellige karakter niet echt ten goede is gekomen. Nu heb ik niets tegen modernisering (zonder het elektrische broodmes zou onze beschaving ook niet zijn wat het nu is), maar ik snap werkelijk niet waarom een moderne inrichting kaal, wit en saai moet zijn.

Dan het eten. Iedereen nam een pasta. Best goeie pasta hoor… De mijne was een authentieke Marokaanse pasta zoals ze die in Marokko al sinds mensenheugenis eten. Had gegrilde paprika en lamsvlees als belangrijkste ingredienten. Zoals gezegd: best lekker. Maar niet voor dat geld. Was veertien/vijftien euro of zoiets. Vind ik nogal veel geld voor een pasta.

Enfin. Eén ding was niet veranderd: de bediening. Die was nog steeds niet echt best. Het duurde vrij lang voor we (in een toch lang niet volle zaak) opgemerkt werden. De bestelde biertjes waren er wel vrij snel. We zaten dan ook pal naast de tap. (Tip!) Verder leek er geen glimlachje af te kunnen.

Tsja… Al met al is eten in de Toque Toque geen traumatiserende ervaring of zo, het is er op zich best leuk eten, maar voor mij hoeft het niet meer. Het is simpelweg niet mijn tent.

Ambiance: 6
Smaak: 7
Bediening: 5
Prijs/kwaliteit: 5,5

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.