Tivoli – Family Affair

Gepost op May 26, 2003 door

Family Affair! Iedere zaterdagavond in de Tivoli. FA betekent alleen maar zwarte muziek: het beste concept dat sinds jaren het nachtlicht zag in deze fraaie cultuurtempel.

Om 22:00 traden de mannen van Def Jux op. Hoewel ze naar eigen zeggen maar twee uur hadden geslapen, maakten ze er een energieke hip-hopshow van. Dj RJD2 had maar liefst vier draaitafels nodig om zijn beats te droppen, maar dan heb je ook wat. Niet de standaard party-hiphop, maar wat minder voor de hand liggende beats en ingewikkelde flows van EL-P (mijn ouders hebben alles van EL-P in de kast staan) en Mr. LIF. Voor gevorderden dus.

Daarna nog tot diep in de nacht gedanst. Overigens zou de uitstraling van FA een stuk verbeteren als de tweede bar en de cocktailbar meteen aan het begin van de avond opengaan, en niet pas als er genoeg (teveel) mensen zijn. Toe maar weer. Een snel vergeten minpunt, want dj Leroy (die een geheime liefde koestert voor Yvonne Elliman) draaide weer de ene kneiter na de andere. Justin! The Roots! LL cool J! 50 cents! En als verrassing: Devil’s Pie van D’Angelo, dat op de boxen van Tivoli een stuk beter klonk dan bij mij thuis. Respect naar ome Leroy!

Reacties (2)

 

  1. admin says:

    Snif! Sentiment! Old times!

  2. Oxysept says:

    Ja… Toen jij nog Olaf heette ipv admin!

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.